DEAL Online-Seminar

Open Access for Germany – All you need to know about the German DEAL agreement!

If you are a corresponding author* affiliated with a German university or research institution, you are entitled to publish open access in our journals with fees covered by the German DEAL agreement.

In this online seminar we will provide you with a full overview about the German DEAL agreement and will look into the following topics further:

• General information on the German DEAL agreement
  • Advantages of Open Access (OA) publishing
  • The Author journey - From submission to publication
  • Your questions

This online seminar will be provided by our dedicated Springer Nature OA team. Beside the presentations provided, there will be also time for a Q&A session, to making sure, that you as an author make the best out of this great opportunity to publish OA under this given agreement. Please use the registration form and sign-up for the forthcoming DEAL author webinar!

* Acting as main contact for Springer Nature correspondence after editorial acceptance For more information on the German DEAL agreement, visit: www.springernature.com/oaforgermany

Bemerkung zum Termin:
Es handelt sich um eine externe Veranstaltung.