8th Sino-German Conference

Technology and Nature. Studying Assemblages in Science, Engineering, and Art.

The conference will take place from October 8–9, 2020 at the Brandenburg University of Technology Cottbus-Senftenberg and is organised by Astrid Schwarz. The conference in Cottbus is a follow up to the 7th conference in 2018 in Beijing organised by Prof. Dr. Fang, Zaiqing Institute for the History of Natural Science and Chinese Academy of Sciences.

The Sino-German research consortium is dedicated to cultivating the philosophy of science and technology in a comparative cultural perspective. It seeks to further research and exchange on the evolving technoscientific lifeworld, on questions of sustainable development and on the increasing interpenetration of the world’s major political economies.

Bemerkung zum Termin:
More information will be announced soon.

Ort:
Zentralcampus