International DAAD and BTU Alumni Seminar

“Intensifying Utilisation of Renewable Energy Technologies for Propelling Development of Asian Developing Countries”

29/03 – 06/04/2013 at BTU Campus and 07 – 09/04/2014 visit to International Trade Fair Hannover Messe 2014

The seminar organized primarily for German alumni from South and Southeast Asia aims at offering its participants a comprehensive insight into renewable energy state-of-the-art technologies for development of Asian developing countries and strengthens their capacity in the field of renewable energy. It will enhance exchange of experiences and scientific discourse in the field of renewable energy as well as fostering ideas with respect to joint research projects, technological development and transfer. The seminar project is financed by the DAAD with funds provided by the German Federal Ministry for Economic Cooperation and Development (BMZ).