Stability in Nonlinear Programming and Control Theory

Felgenhauer U.: Stability and local growth near bounded-strong optimal controls, in: "System Modeling and Optimization XX", (Proc. 20th IFIP TC7 Conference Trier 2001), eds. E. Sachs, R.Tichatschke; Kluwer Acad. Publ., 2003, 213-227.

Felgenhauer U.: On smoothness properties and approximability of optimal control functions, AnnOR, vol. 101(1/4), "Optimization with Data Perturbations II", eds. D.Klatte, J.Rückmann, D.Ward; 2001, 23-42.

Felgenhauer U.: Structural properties and approximation of optimal controls, Nonlinear Analysis, vol. 47(3), 2001, 1869-1880.

Felgenhauer U.: Weak and strong optimality conditions for constrained control problems with discontinuous control, JOTA, vol.110(2), 2001, 361-387.

Felgenhauer U.: Regularity properties of optimal controls with an application to discrete approximation, JOTA, vol.102(1), 1999, 97-110.

Felgenhauer U.: Discretization of optimal control problems under stable optimality conditions, (in German, 122 pp.) Habil. Thesis, Technical University Cottbus; Faculty of Mathematics, Natural Sciences and Computer Science, 1999.

Felgenhauer U.: On Ritz type discretizations for optimal control problems, in: Proc. "18th IFIP TC7 Conference on Systems Modelling and Optimization", Detroit 1997, eds. M. P. Polis, A. L. Dontchev, P. Kall, I. Lasiecka and A. W. Olbrot; Chapman & Hall/CRC Research Notes in Mathematics (formerly Pitman Res. Notes Math. Ser.), 396; Chapman & Hall/CRC, Boca Raton, FL, 1999, 91-99.

Felgenhauer U., Wagner M.: Essential properties of L^\infty-functions, Zeitschr. f. Analysis u. Anwendgn. (ZAA), vol.17(1), 1998, 229-242.

Felgenhauer U.: A discretization for control problems with optimality test, in: Proc. 12th Conference on Variational Calculus, Optimal Control and Applications", Trassenheide Sept. 1996, eds.: R.Bulirsch, L.Bittner, W.Schmidt and K.Heier, Internat. Ser. Numer. Math., 124, Birkhäuser V. Basel, 1998, 41-52.

Felgenhauer U.: Numerical optimality test for control problems, Proc. "Parametric Optimization and Related Topics IV ", Enschede 1995, eds.: J.Guddat, H.Th.Jongen, F.Nozicka, G.Still and F.Twilt, Peter Lang Publ. House Frankfurt, 1996, 85-101.