A new winter semester is approaching!

WELCOME to all new students :)

As the next winter semester will start soon, we would like to extend a warm welcome to all new students and wish you a safe trip to Cottbus. We have heard that a few students are still looking for a place to stay in Cottbus. If you are one of those, please contact the International Relation Office of the BTU (studentactivities(at)b-tu.de) if you haven´t done so yet.

Of course we as BoST are already planning lots of activities for the next semester. Here is a rough overview of them: Meet and Grid, The Burg Workshop, Culture nights, Excursions, Movie nights and Townhalls.

Don't forget to check out our facebook group for regular updates and to sign in for the google group to get all important information about our study program.

We are looking forward to seeing you all soon!